ГоловнаПолітика

Порошенко готовий зустрітися з Ван Ромпеєм 29-30 серпня в Брюсселі

На засіданні Євроради 30 серпня можуть розглянути українське питання

Порошенко готовий зустрітися з Ван Ромпеєм 29-30 серпня в Брюсселі
Фото: EPA/UPG

Президент України Петро Порошенко заявив про готовність зустрітитися з президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм 29-30 серпня 2014 року.

"Я готовий провести зустрічі з президентом Європейської ради та Головою Європейської комісії під час візиту в Брюссель 29-30 серпня", - йдеться в повідомленні президента в Twitter.

Раніше Порошенко обговорив по телефону з ван Ромпеєм результати зустрічі Україна-ЄС-"Євразійська трійка", яка відбулася в Мінську 26 серпня.

Як відзначає прес-служба президента, Порошенко подякував президенту Європейської ради за високий рівень делегації Євросоюзу і змістовну підтримку України під час зустрічі в Мінську.

Співрозмовники погодилися, що зустріч в Мінську мала певні позитивні результати в пошуку шляхів мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Порошенко і Ромпей також дали оцінку результатам зустрічі в Мінську в контексті підготовки до засідання Європейської ради 30 серпня, а також обговорили можливість включення українського питання до порядку денного, підкреслюється в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram