ГоловнаПолітика

Порошенко пообіцяв відправити в Іловайськ підкріплення (оновлено)

Президент повністю обізнаний щодо ситуації на фронті

Президент Петро Порошенко заявляє про намір забезпечити шляхи відходу для оточених сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області.

Про це повідомив учасник ініціативної групи протестувальників біля будівлі Адміністрації Президента Микола Криворот, який повернувся із переговорів з Порошенком.

Фото: Святослав Цеголко

За його словами, найближчим часом планується створити коридор для відведення добровольчих батальйонів, які потрапили в оточення.

У прес-службі Президента підтвердили зустріч Порошенка з ініціативною групою від пікетників, які вимагали надати допомогу українським військовим у Іловайськ.

"Президент зустрівся з ініціативною групою людей, які організувалися через соціальні мережі для підтримки українських бійців у Іловайську. Петро Порошенко уважно вислухав Аллу Ландар, Миколу Криворота, Сергія Тріскача, Юрія Бутусова і дав необхідні доручення чиновникам щодо військової та медичної допомоги", - написав у своєму Facebook прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

Порошенко також розповів волонтерам про реальну ситуацію у зоні АТО і про допомогу, яку надають українські військові Іловайську вже зараз, додав він.

Також сьогодні під Адміністрацією Президента відбувся багатолюдний пікет з вимогою відправити підкріплення в Іловайськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram