ГоловнаПолітика

Німеччина виділила 100 тис. євро на лікування постраждалих у АТО прикордонників

За ці гроші також закуплять медикаменти

Німеччина виділила 100 тис. євро на лікування постраждалих у АТО прикордонників
Фото: vk.com/antiterrorist_operation

Федеральне міністерство внутрішніх справ Німеччини виділило 100 тис. євро на надання медикаментів та медичного спорядження для Держприкордонслужби України, а також допомогу пораненим прикордонникам.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

"Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася зустріч директора Міжнародно-правового департаменту Олександра Мельникова з медіцінал-директором Федеральної поліції ФРН Петрою Боліус. Метою візиту делегація Федеральної поліції ФРН є обговорення питань надання медикаментів та медичного спорядження для Державної прикордонної служби України, а також допомога пораненим прикордонникам. На зазначені цілі з бюджету Федерального міністерства внутрішніх справ ФРН виділено 100 тис. євро", - йдеться у повідомленні.

Раніше Канада передала Україні третю, останню партію військового спорядження для українських прикордонних загонів.

Нагадаємо, 25 серпня на ділянці "Красна Талівка" Луганської області було виявлено диверсійно-розвідувальну групу, яка перетнула кордон з території Росії. Диверсійна група підтримувалася вогнем з Російської Федерації - з мінометів, двох БТР і двох БМП. Унаслідок обстрілу загинули 4 прикордонники, троє поранені. Завдяки діям героїв прорив через кордон не відбувся. Противник зазнав значних втрат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram