ГоловнаПолітика

Російські військові та бойовики "ДНР" захопили 7 прикордонних сіл

Захоплено також Старобешеве

Російські військові та бойовики "ДНР" захопили 7 прикордонних сіл
Фото: reparter.org

На північ від Новоазовська російські військові та терористи захопили села Маркине, Ковське, Щербак, Клімкіне, Сєдово-Василівка, Кузнеці, Рози Люксембург.

У зведеннях РНБО також підтверджується інформація, що бойовики разом з російськими окупантами зайняли селище Старобешеве.

"Розгромлено місцеву лікарню. Поранених, які перебували в цій лікарні, попередньо евакуювали в Маріуполь і Бердянськ", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що на південному напрямку в районах Новоазовськ-Маріуполь після вчорашніх боїв українські силовики закріпилися на східному рубежі с. Безіменне.

"Траса Новоазовськ-Маріуполь знаходиться під нашим контролем. Змішаними мобільними групами військових, правоохоронців та гвардійців організовано пости на найнебезпечніших напрямках ймовірного руху противника в район Маріуполя. Місто Новоазовськ обстрілюється як з боку Росії, так і з захоплених позицій на українській території. Проте місто залишається під контролем наших сил", - йдеться в повідомленні.

Підрозділи навколо Маріуполя посилено додатковими силами. Вчора ввечері в цей район прибула 1 оперативна бригада Нацгвардії, укомплектована новою технікою. Військові посилюють фортифікаційні рубежі.Наразі оперативна ситуація в самому Маріуполі спокійна і контрольована. Транспорт та підприємства міста працюють в звичайному режимі.

З території РФ ведуться масовані артилерійські обстріли населених пунктів Гусельщикове, Сєдове, Обрив і Холодне. Вогонь артилерії коректується безпілотними літальними апаратами російських збройних сил.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram