ГоловнаПолітика

Комбат "Донбасу": в Іловайську достатньо сил АТО, щоб тримати місто

Семенченко закликає звертатися до президента і міністра оборони

Комбат "Донбасу": в Іловайську достатньо сил АТО, щоб тримати місто
Семен Семенченко
Фото: www.facebook.com/dostali.hvatit

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що в Іловайську достатньо українських сил, щоб утримувати місто. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"В Іловайську зараз частини батальйону Нацгвардії "Донбас", батальйону МВС "Дніпро", батальйону МВС "Херсон", батальйону МВС "Світязь" та батальйону МВС "Миротворець", а також зведена рота 93 і 17 бригад ЗСУ. Військ достатньо, щоб утримувати місто", - написав Семенченко.

Також Семенченко попросив людей стримувати свої емоції.

"Я звертаюся до Вас з проханням припинити істерити. Бідні хлопчики не протримаються до ранку - брехня. У них скінчилося все - вода, продовольство, патрони - брехня. Так, є люди слабкі духом... Позавчора таких 10 осіб втекло самовільно з міста. Їх товариші зупинили, роззброїли, а тепер триває лікування працетерапією - копати окопи для своїх товаришів. Не плутайте! Це не бідні хлопчики, це воїни України, це еліта, на відміну від тих організмів що втекли вчора оголивши наші тили", - зазначив він.

Крім усього, комбат "Донбасу" додав, що "зараз все залежить від командування АТО і міністра оборони".

"На них і треба тиснути. Як варіант, всім залучити президента. Якщо до 14:00 не буде руху військ, треба починати пікетувати Міноборони. Пишіть на сторіночку Міноборони та президента, він реально може їх змусити", - зазначив Семенченко.

Як повідомлялося, вранці бойовики пішли в атаку на позиції батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Херсон". Є інформація, що в цілому в районі міста оточено шість українських батальйонів

. Сили АТО відбили атаку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram