ГоловнаПолітика

Прикордонники запобігли проникненню з РФ двох груп бойовиків

Бої відбулися поблизу Красної Талівки і Амвросіївки

Прикордонники запобігли проникненню з РФ двох груп бойовиків
Фото: http://dpsu.gov.ua/

Прикордонники 24 серпня двічі вступали в бій з групами бойовиків, які намагалися проникнути в Україну з боку Росії.

Про це повідомляє інформцентр РНБО.

"Тривають порушення державного кордону. Вчора з 19.30 до 20.10 сталося бойове зіткнення прикордонного загону "Красна Талівка" Луганського загону з озброєною групою терористів. Прикордонники помітили їх за допомогою переносного тепловізійного пристрою. Терористи рухалися з рюкзаками і зброєю з боку РФ. За результатами бою бандитів змусили відступити", - сказано в повідомленні.

Також вчора прикордонний загін неподалік від Амвросіївки виявив групу з 10 озброєних терористів, які перетнули кордон з Росії в напрямку українського села Шевченко. Прикордонники почали бій, під час якого бойовики зазнали втрат, інші повернулися на територію Росії.

Крім того, повідомляється, що сьогодні вночі з боку РФ скоєно 19 пострілів з артилерії по позиціях прикордонного підрозділу з району російського села Маноцького в бік Юганівки в Луганській області.

Також Російська Федерація продовжує ведення повітряної розвідки з використанням безпілотних літальних апаратів. Їх зафіксовано на дільницях відділів "Скадовськ" Херсонського загону і "Білолуцьк" Луганського загону.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", за останні три дні з території Росії на українську територію перекинуто до 5 російських диверсійно-розвідувальних груп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram