ГоловнаПолітика

Продаж активів Порошенка розпочнеться наступного тижня, - ЗМІ

Допоможе продати активи інвестиційна компанія Rothschild

Продаж активів Порошенка розпочнеться наступного тижня, - ЗМІ
Фото: Макс Левин

Продаж активів Президента України Петра Порошенка розпочнеться вже наступного тижня.

Про це повідомив виконавчий директор і співголова компанії Rothschild & Cie Джованні Сальветті, передає "Радіо Свобода".

За словами Сальветті, Порошенко вже вибрав компанію, яка допоможе йому продати свої активи. Нею стане інвестиційна компанія Rothschild.

"Ми отримали сьогодні дуже гарні новини і радіємо з того, що нас відібрали на цю дуже важливу роль. Наша компанія є одним з провідних світових радників у питаннях угод про злиття та поглинання. Зараз ми завершуємо процедуру підписання контракту про участь Rothschild у цьому процесі в консорціумі з нашими місцевими партнерами - "Інвестиційний капітал Україна". І ефективна робота над безпосереднім процесом продажів почнеться вже наступного тижня", - повідомив Джованні Сальветті.

При цьому він підкреслив, що українським партнером Rothschild у процесі продажу активів Порошенка стане компанія "Інвестиційний капітал Україна", яка ще до 20 червня цього року перебувала у спільній власності і під керівництвом Валерії Гонтарєвої - нині голови Національного банку України.

Нагадаємо, найвідомішим бізнесом нового президента є кондитерська корпорація "Рошен". Йому також належать (повністю або у партнерстві з іншими бізнесменами) Севастопольський морський завод, київський завод "Ленінська кузня", страхова компанія "Країна", спортклуб "5 елемент" у Києві, а також "5 канал" та інші підприємства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram