ГоловнаПолітика

Сили АТО відбивають атаки бойовиків на автодорозі до Луганська

Район заблоковано десятками блокпостів та опорних пунктів

Сили АТО відбивають атаки бойовиків на автодорозі до Луганська

Аеромобільні та механізовані підрозділи сил АТО продовжують стримувати російських найманців, які намагаються прорватися в Луганськ у районах Новосвітлівки та Хрящуватого з боку російського кордону.

Зараз цей район заблоковано десятками блокпостів та опорних пунктів наших військових, йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

У зв'язку з тяжкими боями, під Хрящуватим призупинено роботу військових саперів та експертів-криміналістів, які працювали на місці обстрілу колони мирних жителів. Військові кореспонденти взяли свідчення у очевидців цієї трагедії.

Окрім того, повідомляється, що командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко в бою за звільнення Іловайська Донецької області отримав осколкові поранення і вже доправлений для проходження курсу лікування в медичний заклад. Життю пораненого нічого не загрожує.

Також уточнюється, що 7 серпня в Артемівську силами МВС затримали бойовика Семена Ходаковського - однофамілець одного з ватажків "ДНР" Олександра Ходаковського. Семен Ходаковський брав участь у захопленні міської ради. Під час затримання був поранений. Зараз терорист дає свідчення. Уже з'ясовано, що він обіймав посаду одного з лідерів бандформувань так званої "ДНР" і мав багатий досвід проходження військової служби в іноземному легіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram