ГоловнаПолітика

РНБО оприлюднила відео з кавказцями в Сніжному

Терористи повторюють фрази "це війна", "Аллах акбар" та "іншалла"

Інформцентр РНБО надав чергові докази російської агресії.

На відео, знятому в районі Сніжного Донецької області, видно військових кавказької зовнішності навколо броньованої техніки.

"Одна з машин - це модифікований БТР 80А російського виробництва. Машина має характерну особливість - гармату 2А72 Тульського заводу, яка стоїть тільки на озброєнні Збройних сил Росії. Терористи повторюють фрази "це війна", "Аллах акбар" та "іншалла". На одному з відео також чітко видно автомобіль ЗАЗ Деу з номерними знаками Луганській області ВВ3624СО", - сказано у повідомленні РНБО.

Прикордонники також фіксують порушення повітряного простору на кордоні. Так, вчора о 22:00 Морська охорона неподалік від Маріуполя виявила і обстріляла один російський безпілотник.

Угруповання Збройних сил РФ неподалік від Державного кордону України збільшилася на одну батальйонну тактичну групу з Єкатеринбурга. Поблизу українського кордону з боку РФ зафіксовано автотранспорт, що перевозив велику кількість контейнерів для ракетних комплексів "Бук". У безпосередній близькості від н.п. Гукове Ростовської області навпроти Свердловська та Червонопартизанська Луганської області виявлено близько 30 установок "Град".

Польському журналісту вдалося зафіксувати факт перетину українського кордону колоною російської техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram