ГоловнаПолітика

Луганськ знаходиться на межі виживання, - мерія

Місто 16 день без води, світла та зв'язку

Луганськ знаходиться на межі виживання, - мерія
Фото: Макс Левин

Луганськ 16 день знаходиться у вкрай критичній ситуації, місто як і раніше відключено від енергопостачання, відсутнє світло, вода, не працює мобільний та стаціонарний зв'язок.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

"За інформацією луганчан, минулої ночі місто продовжували обстрілювати, зокрема, знову обстріляли східну частину Луганська. Є нові руйнування будівель та випадки займання", - наголошується у повідомленні.

Також жителі повідомляють, що у результаті пошкодження котельні на вулиці Херсонській, другий день ллється вода, яку, при повній її відсутності у кранах, набирають городяни.

Сьогодні, 18 серпня, збройні сутички у місті тривають, люди повідомляють про стрілянину та бої.

"На деяких ринках продовжують продавати найнеобхідніші продукти харчування, за якими шикуються великі черги. Загалом ситуація з постачанням продуктів, медикаментів та палива залишається без змін - у місто нічого не поставляють. На території Луганська не здійснюються жодні виплати", - додали у міськраді.

Як повідомлялося раніше, армія зараз веде бої за Луганськ, військам вдалося встановити контроль над одним з райвідділів міліції.

Зазначимо, вчора бійці добровольчого батальйону "Айдар" затримали головного архітектора Луганська В'ячеслава Женеску, якого звинувачують у співпраці з терористами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram