ГоловнаПолітика

"Правий сектор" погрожує Порошенкові походом на Київ

Рух вимагає провести чистку в МВС

"Правий сектор" погрожує Порошенкові походом на Київ
Фото: EPA/UPG

Військово-політичний рух "Правий сектор" звернулвя до Президента України Петра Порошенка з ультиматумом. Його розміщено на сайті "Правого сектору".

Рух закликає Президента негайно навести порядок в МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад у МВС і почати розслідування їх злочинної діяльності.

"Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський поплічник і московський ставленик генерал Євдокимов. Саме він і його прихвосні роблять усе можливе, щоб знищити завоювання нашої революції і прокласти шлях для сепаратистських і терористичних угруповань на Київ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, "Правий сектор" вимагає звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців "ПС" та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї і транспорту в зону бойових дій. "У разі невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі свої підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів і почати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" у МВС. Колони "Правого Сектору" йтимуть у повному спорядженні".

Лідер "Правого Сектору" Дмитро Ярош на своїй сторінці у фейсбуці написав: "Офіційно заявляю, що об'єктом нашого звернення є наскрізь прогнила система МВС і один із сепаратистких прихвоснів - Євдокимов".

"Щодо питання про заяву Дмитра Яроша хочемо повідомити, що ми підтримуємо Президента України і він може покластися на нашу силу. Але представники МВС, які продовжують наслідувати всі методи і традиції каральних структур Януковича, є не тільки злочинцями, а й ворогами України. А значить, і ворогами "Правого Сектору", - написав у своєму фейсбуці речник "Правого Сектору" Борислав Береза.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram