ГоловнаПолітика

Щодо російської гуманітарної допомоги можливі провокації, - Чалий

Президент робить усе можливе, щоб цього не допустити

Щодо російської гуманітарної допомоги можливі провокації, - Чалий
Фото: kp.md

Заступник голови Адміністрації Президента Валерій Чалий допускає провокації щодо російської гуманітарної допомоги сходу України

"Очевидно, що успіхи української армії та подальші дії привели до того, що хтось може спробувати використати ситуацію з цією доставкою (гуманітарної допомоги) для провокації. Сьогодні найскладніше питання: як не допустити провокацій? Як не потрапити в пастку?"- сказав він в ефірі "Шустер Live".

Водночас Чалий вважає, що ситуація на сході стала більш контрольованою після того, як українських прикордонників допустили на захоплені терористами пункти пропуску в Луганській області для перевірки гуманітарного вантажу з Росії.

За словами заступника голови АП, президент Петро Порошенко робить усе можливе для припинення провокацій з доставкою гуманітарної допомоги на схід України.

Раніше МЗС Росії закликало українську владу і терористів припинити вогонь на час надання гуманітарної допомоги жителям сходу.

Як повідомлялося, російський конвой простоїть на кордоні кілька діб.

Крім того, журналістам показали вміст машин, в яких перевозять нібито гуманітарну допомогу. Журналісти в соцмережах зазначають, що багато машин напівпорожні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram