ГоловнаПолітика

У Коломойського присилували голову Держземагентства попроситися воювати

У Сергія Рудика виник конфлікт з дніпропетровською владою

У Коломойського присилували голову Держземагентства попроситися воювати
Сергей Рудык
Фото: job-sbu.org

Голову Державного агентства земельних ресурсів, "свободівця" Сергія Рудика, про викрадення якого у Дніпропетровську раніше повідомила його партія, змусили написати заяву про вступ у добровольчий батальйон.

Як передають "Днепропетровск. Комментарии", про це на прес-конференції повідомив заступник губернатора Дніпропетровської області Геннадій Корбан.

Рудик приїхав у місто, щоб представити нового голову обласного Держкомзему Вадима Чувпила, кандидатуру якого відмовлялася узгодити обладміністрація. Чувпила там вважають ставлеником Олександра Вілкула та Ріната Ахметова. Через відмову давати згоду на призначення Чувпила Рудик відімкнув Дніпропетровщину від електронного реєстру документації із землеустрою та оцінки земель.

"Сьогодні він призначив проведення круглого столу, на якому хотів представити нового голову обласного управління", - повідомив Корбан.

Він додав, що "представники громадськості" не дали Рудикові провести запланований захід. Голова Держземагентства попрямував у прокуратуру Дніпропетровської області, однак, як зазначив Корбан, "не доїхав, а опинився в Кіровському РВВС, де написав заяву про те, що представники громадськості зірвали круглий стіл". Після цього голову Держкомзему запросили у Штаб національного захисту Дніпропетровської області, "де йому вручили повістку в армію". За словами заступника губернатора, під час запрошення чиновника на засідання Штабу національного захисту "постраждав модний піджак пана Рудика".

У підсумку, за словами Корбана, Рудик написав заяву про вступ до батальйону "Дніпро-1".

"Йому вже замовили форму, підбирають берці", - додав Корбан.

Нагадаємо, Сергія Рудика було призначено головою Державного агентства земельних ресурсів у квітні. До призначення він був завідуючим секретаріату фракції "Свобода" у Верховній Раді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram