ГоловнаПолітика

Кличко призначив керівником апарату КМДА свого помічника

Раніше посаду керівника апарату КМДА обіймав Олександр Пузанов

Кличко призначив керівником апарату КМДА свого помічника
Фото: www.facebook.com/bondarenko.volod

У Київській міській державній адміністрації призначено нового керівника апарату - Володимир Бондаренка. Відповідне розпорядження підписав мер столиці, голова КМДА Віталій Кличко. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу міськдержадміністрації.

Як зауважив Бондаренко під час представлення керівникам управлінь, "я маю три головні вимоги до працівників апарату - це прозорість у роботі, оперативність виконання доручень і відсутність корупційної складової в їхній діяльності". Крім того, керівник апарату зазначив, що серед пріоритетів у його роботі на новій посаді стане забезпечення непорушного права громадян на доступ до публічної інформації, розвиток електронного урядування та мінімізація бюрократичних процедур.

У КМДА зазначили, що Бондаренка призначили на посаду керівника апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) після переведення з посади керуючого справами секретаріату Київради.

Як повідомляли, раніше посаду керівника апарату КМДА обіймав Олександр Пузанов, якого призначили в червні 2010 року. На початку квітня ц.р. Пузанова звільнив тодішній голова КМДА Володимир Бондаренко.

Новий керівник апарату КМДА Бондаренко - 1985 року народження. Здобував освіту у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, Київському університеті ім. Бориса Грінченка. Зараз навчається в КНУ ім. Тараса Шевченка на факультеті "Правознавство", йдеться на сторінці Бондаренка у Facebook. Бондаренко працював помічником-консультантом народного депутата Віталія Кличка. На посаду керуючого справами секретаріату Київради його призначили 5 червня 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram