ГоловнаПолітика

Під Донецьком розстріляли автобус із бійцями "Правого сектору" (оновлено)

Загинули 12 людей. (Увага! Відео краще не дивитися дітям і людям зі слабкою психікою)

Під Донецьком розстріляли автобус із бійцями "Правого сектору" (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Бойовики ДНР розстріляли автобус з бійцями "Правого сектору" на в'їзді в Донецьк.

"Щойно рушив у столицю, одна з бойових груп напоролася на "педерастів". Маємо страшні втрати... Помстимося!!!" - написав лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

Російське агентство РИА Новости повідомляє з посиланням на бойовиків ДНР, що вбито сімох бійців ПС і снайпера бойовиків. Повідомляють, що ще 13 людей, які їхали в автобусі, ушпиталили в лікарні Донецька, решта змогли втекти. Під час обшуку в убитих і поранених знайшли посвідчення активістів "Правого сектору".

Однак спікер партії "Правий сектор" Борислав Береза вранці в середу написав у своєму "Фейсбуці", що загинули 12 бійців.

"Небесне воїнство поповнилося душами дванадцяти воїнів. Для нас це трагедія. Для України загибель патріотів - це катастрофа. Адже гинуть кращі сини Вітчизни. Ці покидьки люблять знімати на відео наших загиблих бійців. Для них це фетиш. Ми обіцяємо, що зробимо все для того, щоб кожен із цих фетишистів отримав свою персональну труну. Ми не просто помстимося. Ми переможемо, і перемога над ворожою ордою стане гідним пам'ятником усім загиблим за Україну. Ми їх не забудемо. Чи не маємо право. Вічна Слава Героям!" - зазначив він.

Інцидент стався ввечері у вівторок, 12 серпня. Автобус з активістами ПС під'їхав до блокпоста бойовиків в селищі Мандрикіне, розташованому на південній околиці Донецька.

Бойовики припускають, що автобус заїхав на позиції ДНР випадково.

У мережі також з'явилося приголомшливе відео з розстріляними бійцями.

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram