ГоловнаПолітика

"Свобода" і "За мир і стабільність" виступають за роботу Ради в пленарному режимі 13-15 серпня

"Свобода" також виступає за невідкладне ухвалення в парламенті законопроекту про люстрацію

"Свобода" і "За мир і стабільність" виступають за роботу Ради в пленарному режимі 13-15 серпня
Тягнибок
Фото: Макс Левин

Фракція ВО "Свобода" і депутатська група "За мир і стабільність" у Верховній Раді виступають за роботу парламенту в пленарному режимі 13-15 серпня.

Про це на засіданні Ради сказав голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок та член групи "За мир і стабільність", депутат Михайло Опанащенко відповідно.

"Ми вимагаємо працювати цілий тиждень, а не тільки у вівторок", - сказав Тягнибок.

"Свобода" також виступає за невідкладне ухвалення в парламенті законопроекту про люстрацію, про санкції і про введення пропорційної системи виборів з відкритими списками політичних партій.

Опанащенко, у свою чергу, запропонував продовжувати працювати весь тиждень, "щоб весь цей тиждень був пленарним. Якщо потрібно - продовжити і наступного тижня".

При цьому Опанащенко зазначив, що необхідно ухвалити не тільки виборче законодавство, а й вирішити питання, пов'язані з наданням гуманітарної допомоги східним регіонам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада має намір на пленарному тижні 12-15 серпня працювати лише у вівторок 12 серпня. У вівторок ВР має намір провести бюджетну децентралізацію та розглянути зміни до виборчого законодавства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram