ГоловнаПолітика

Сили АТО ведуть наступ одразу в чотирьох напрямках

Протягом доби бійці 26 разів входили у вогневий контакт із терористами

Сили АТО ведуть наступ одразу в чотирьох напрямках
Фото: Макс Левин

Протягом доби підрозділи антитерористичної операції активно наступали відразу в чотирьох напрямках: Донецьк, Луганськ, Алчевськ - Стаханов, Торез - Сніжне.

Про це йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

"Бойовики зазнали великих втрат живої сили і техніки. Тому не дивно, що серед російських найманців поширюються панічні настрої, частина вдається до дезертирства, інші дезорієнтовані, розчаровані і не мають єдиної стратегії ведення подальшої боротьби", - сказано в повідомленні.

Зазначають, що терористи зазнали найбільших втрат у районі Іловайська та в його передмісті, в селищі Зелене Донецької області. Також сили АТО заблокували значну кількість бойовиків і військової техніки в Красному Лучі Антрацитівського району Луганської області.

Окрім того, вчора підрозділи Збройних сил України були зосереджені на ізоляції донецького та горлівського угруповань терористів. Воїни механізованої бригади та батальйону територіальної оборони здійснювали рейди, які дозволяють якщо не припинити, то принаймні знизити постачання ресурсів терористам, які окопалися в цих районах. Також українські військові вдосконалювали системи вогню й інженерне обладнання блокпостів.

Нещодавно створений батальйон МВС "Золоті ворота" шукає і знешкоджує залишків терористів у селі Червоний Яр Краснодонського району Луганської області.

Усього протягом доби сили АТО 26 разів входили у вогневий контакт із терористами в районах населених пунктів Горлівка, Степанівка, Амвросіївка, Георгіївка, Новосвітлівка, Красний Луч, Стукалова Балка, Іллінка, Весела Тарасівка, Жовте, Сабівка, Челюскінець, Камишне, Піски, Макарове, Міусинськ і аеропорту "Луганськ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram