ГоловнаПолітика

Розвідка зафіксувала масове дезертирство серед бойовиків

Водночас у Свердловську терористи накопичують сил і засоби

Розвідка зафіксувала масове дезертирство серед бойовиків
Фото: EPA/UPG

Розвідка встановила факти дезертирства численних загонів бойовиків, повідомляють на сторінці прес-центру антитерористичної операції у "Фейсбуці".

"Однак терористи з останніх сил намагаються зупинити наступ сил АТО, для чого в місті Свердловськ здійснюється накопичення сил і засобів для подальшого перекидання в напрямку міст Сніжне, Торез і Ровеньки", - зазначено в повідомленні.

У прес-центрі АТО також підтвердили напад бойовиків на санітарний автомобіль, який евакуював поранених з одного з блокпостів. У результаті мінометного обстрілу автомобіль знищено.

Двічі з БМ-21 "Град" обстріляли аеродром "Луганськ". Також двічі обстріляли з мінометів блокпост у районі населеного пункту Макарове. Після мінометного обстрілу бойовики здійснили невдалу спробу атакувати десантників, які утримують позиції неподалік від населеного пункту Піски. Також із мінометів обстріляно позиції сил АТО в районі населеного пункту Стукалова Балка.

Триває артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації. Зокрема, двічі обстріляли блокпости в районі населених пунктів Іллінка, Камишне, Макарове. Здійснено артилерійський обстріл піхотинців у районі населеного пункту Міусинськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram