ГоловнаПолітика

У Донецьку обстріляно мікрорайон Текстильник

Інформації про постраждалих немає

У Донецьку обстріляно мікрорайон Текстильник
Архив

У Донецьку близько 11.00 в неділю артобстрілу зазнав мікрорайон Текстильник у Кіровському районі.

Як повідомляє прес-служба міськради, там зараз знеструмлено 25 трансформаторних підстанцій. Інформації про те, чи постраждали житлові будинки і мешканці, поки що немає.

Через влучення снаряда загорілася будівля філії Укртелекому на вул. Буслаєва, 33а, у довколишніх будинках вибуховою хвилею пошкоджено засклення. Пацієнти міської лікарні №18 у цілях безпеки перебувають в укритті.

За станом на 12.00 обстановка вкрай напружена. Всю першу половину дня в Донецьку не стихають звуки роботи важких гармат, практично по всьому місту чути, як свистять, а потім і вибухають снаряди.

Уранці в результаті влучення снаряда загорівся магазин "Брусничка", розташований за адресою вул. Бірюзова, 25.

Залізничний вокзал на станції Донецьк працює у штатному режимі. За станом на сьогодні, 10 серпня, поїзд №69 Маріуполь-Донецьк-Львів відправлятиметься зі станції Донецьк; поїзд №341 Ясинувата-Сімферополь курсуватиме зміненим маршрутом через ділянку Ясинувата - Костянтинівка - Слов'янськ - Лозова відправленням з Донецька.

У зв'язку з тим, що пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці Рутченково - Мандрикіне - Доля, поїзд №84 Маріуполь-Київ для донеччан відправляється зі станції Донецьк за своїм маршрутом. Для жителів Маріуполя і Волновахи піде окремий склад через Волноваху, Камиш-Зорю, Запоріжжя на Київ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram