ГоловнаПолітика

Кличко сходив на Майдан

Майданівці пообіцяли мерові звільнити проїжджу частину Хрещатика

Мер столиці Віталій Кличко вранці в п'ятницю побував на Майдані і звернувся до його мешканців із закликом звільнити проїжджу частину Хрещатика і не заважати комунальникам прибирати центр Києва.

Про це повідомляє сайт Кличка.

"Ми сьогодні допомагаємо хлопцям, які воюють у зоні АТО. Чим можемо - обладнанням, ліками, амуніцією. А тут, коли лунають вимоги то про нові намети, то про холодильники чи кондиціонери, відверто скажу: бажання допомагати немає. Треба країну змінювати, працювати, а тут сидять люди, які кажуть, що їм усе не подобається, і називають це своєю роботою!" - сказав майданівцям Кличко.

Повідомляють, що поки мер ходив Хрещатиком, біля нього зібралася група киян, які звернулися до Кличка з проханням звільнити центр міста і навести лад.

Майданівці пообіцяли Кличкові повернути машини, які вони захопили в комунальників, і

звільнити проїжджу частину Хрещатика.

Нагадаємо, в "Київавтодорі" заявили, що в четвер під час сутичок на Майдані постраждали 4 одиниці техніки, ще 5 машин і 2 навантажувачі вкрали. "Два "МАЗи" і два навантажувачі розбили. Автовежу, мікроавтобус "Газель", автобус ПАЗ, вантажівки ЗІЛ із кунгом і ГАЗ викрали", - заявив начальник КП Володимир Жуков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram