ГоловнаПолітика

Кличко створив координаційний центр допомоги учасникам АТО

Для переказування коштів на потреби АТО буде відкрито спеціальний рахунок

Кличко створив координаційний центр допомоги учасникам АТО
Архив
Фото: Макс Левин

Київська міська державна адміністрація створила координаційний центр допомоги учасникам антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації.

За словами мера Києва, голови Київміськадміністрації Віталія Кличка, в цей центр буде надходити інформація про те, що саме необхідне в зоні АТО, де і як цю допомогу можна передати або доставити.

"Сьогодні також вирішуємо питання організації складського приміщення, куди люди можуть передавати допомогу. Багато людей хочуть зробити свій внесок у захист країни, їх треба скоординувати і допомогти з логістикою", - додав мер столиці.

Кличко також зазначив, що буде відкрито спеціальний рахунок, на який кияни зможуть переказувати кошти на потреби бійців в зоні АТО.

Мер подякував волонтерам, громадським організаціям та звичайним українцям, які всіляко допомагають українським військовим.

Нагадаємо, під час зустрічі Президента Петра Порошенка з волонтерами він дав доручення ввести волонтерів до складу громадських рад для контролю над закупівлями для АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram