ГоловнаПолітика

Суд заарештував заступника голови Держсільгоспінспекції і призначив заставу 80 тис. гривень

Ігоря Немировського підозрюють у хабарництві

Печерський районний суд 5 серпня обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і застави 80 тис. гривень для першого заступника голови Державної інспекції сільського господарства Ігоря Немировського. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Учора Ігорю Немировському Печерським районним судом міста Києва було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою... Суму застави суд визначив у 80 тисяч гривень", - повідомив він.

Геращенко наголосив, що МВС буде всіляко сприяти Генеральній прокуратурі в розслідуванні цієї кримінальної справи і виявленню спільників Немировського.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ затримало заступника голови Держсільгоспінспекції Ігоря Немировського за підозрою в хабарництві.

За даними МВС, на Немировського поскаржився якийсь громадянин, який представляє підприємство, що займається видобутком корисних копалин. Чиновник нібито вимагав 357 тис. грн за дозвіл на зняття верхнього родючого шару грунту для створення кар'єру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram