ГоловнаПолітика

Військові за добу 25 разів вступали в бій з терористами

Триває артилерійсько-мінометний обстріл з території РФ

Військові за добу 25 разів вступали в бій з терористами
Фото: Макс Левин

За добу сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт із терористами в районах н.п. Орлова-Іванівка, Кумачове, Шуми, Новоіванівка, Мар'ївка, Червоний Яр, Стукалова Балка, Савур-Могила і аеродрому "Луганськ".

Про це йдеться у повідомленні інформцентру РНБО.

Крім того, підрозділи АТО артилерійським обстрілом позицій бойовиків поблизу селища Орлово-Іванівка Шахтарського району знищили 2 установки "Град" терористів та їх екіпажі.

Триває артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації. Так, учора, з 13:55 півтори години здійснювали артилерійський обстріл позицій десантників в районі населеного пункту Дякове. Ще один обстріл провели цієї ночі. Українські десантники під перехресним вогнем ворога утримали захоплені позиції.

Також учора в районі Красної Талівки Луганської області після розвідувального польоту російського безпілотника над позиціями українських прикордонників військові РФ протягом чотирьох годин обстрілювали підрозділи Державної прикордонної служби з артилерії і мінометів. Росіяни вели обстріл зі своєї території, зокрема, з позицій, розташованих в районах сіл Новоруське і Ушаківка. У прикордонній смузі військові РФ артилерійсько-мінометним вогнем обстріляли позиції сил АТО в районі Степанівки, Амвросіївки, прикордонний пункт пропуску "Успенка", а також прикордонний загін в селі Василівка.

Разом з тим, з установок "Град", розміщених на території Росії, вчора обстріляли прикордонний пункт пропуску "Дякове" та селище Петропавлівка.

Сили АТО зосереджено на проведенні рейдових дій та ізоляції районів, тимчасово підконтрольних терористам. Кільце оточення навколо позицій російських найманців в районах Стаханова, Алчевська та Луганська стискається.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram