ГоловнаПолітика

Лукашенко обіцяє, що "без піару" допомагатиме врегулювати ситуацію на Донбасі

Президент Білорусі зустрівся з Кучмою

Лукашенко обіцяє, що "без піару" допомагатиме врегулювати ситуацію на Донбасі

Білорусь буде робити все для нормалізації ситуації в Україні, заявив президент республіки Олександр Лукашенко.

"Усе, що треба, ми зробимо. Ви не читайте і не слухайте, що тут усякі говорять про якийсь піар, імідж. Нам нічого цього не треба. Ви це добре знаєте. Посередництва я не терплю взагалі. Ми будемо разом з вами робити для нашої України все необхідне, щоб хоч якось знизити загострення протистояння на сході України. Ми в цьому вкрай зацікавлені", - заявив він на зустрічі з екс-президентом України Леонідом Кучмою, передає прес-служба Лукашенка.

Лукашенко зазначив, що готовий і далі, якщо потрібно, організовувати засідання контактної групи. "Для нас це життєво важливо з точки зору життя нашої Білорусі, а не якогось там піару. На крові, коли гинуть люди, піар ніхто не робить. Тому ви можете бути впевнені, що скільки треба заходів, стільки ми і проведемо для тієї групи, в якій ви сьогодні працюєте", - підкреслив Лукашенко.

Нагадаємо, у Мінську сьогодні відбувається засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України.

Раніше повідомлялося, що зустріч представників України і сепаратистів у Мінську, заплановану на четвер, перенесли на п'ятницю, 1 серпня. 30 липня Президент Петро Порошенко уповноважив робочу групу провести консультації 31 липня в Мінську щодо забезпечення допуску міжнародних експертів на місце падіння літака "Малайзійських авіаліній".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram