ГоловнаПолітика

РНБО: армія знищила 50 терористів у районі Моспиного

Нацгвардія зайняла три блокпости бойовиків у районі Дебальцевого

РНБО: армія знищила 50 терористів у районі Моспиного
Фото: Макс Левин

Підрозділи ЗСУ 30 липня під час проведення розвідувальних дій знищили більше 50 терористів, снайпера та ДВТ у районі селища Моспине Донецької області.

Про це йдеться у повідомленні РНБО.

Ще одного снайпера-коректувальника знищили прикордонники поблизу села Ульяновське Донецької області. Там під час зачистки району виявили та знищили засідку бойовиків, які прикривали свого снайпера. Загинуло чотири терористи. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Окрім того, у середу Нацгвардія зайняла три блокпости бойовиків у районі Дебальцевого. Таким чином сили АТО звузили кільце оточення навколо первомайсько-стахановсько-алчевського угруповання терористів. Триває бій за визволення Первомайська Луганської області.

Вночі з території Російської Федерації на напрямку Войкове (РФ) - Колесниківка (Україна) був обстріляний з установок "Град" та артилерії табір зведеного бойового загону угруповання "Північ", розташований у районі Станично-Луганського. Було здійснено близько 7 залпів з установки "Град". Окрім цього, вчора також з території Росії з установок "Град" обстріляли прикордонний пункт пропуску "Маринівка".

Уночі російські найманці обстріляли прикордонників у районі села Василівка. У результаті загинуло 3, поранено 11 прикордонників.

Нагадаємо, за минулу добу у антитерористичній операції загинули 11 військових, поранення отримав 51 силовик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram