ГоловнаПолітика

Бойовики зняли на відео, як обстрілюють Шахтарськ

Про обстріл міста бойовиками раніше повідомляв прес-центр АТО

В Інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як бойовики обстрілюють із мінометів житлові квартали Шахтарська Донецької області.

"На ролику відображено процес стрільби з міномета зі стадіону "Олімп" у центрі міста. Його безпомилково впізнає кожен житель Шахтарська, а також може роздивитися на фотографіях будь-який читач. Стадіон лише за декілька кроків від міської адміністрації. Крім того, вогонь ведеться в напрямку багатоповерхових кварталів", - повідомляє ресурс "Сиргис Информ".

Видання також подає карту з будівництвом, у бік якого стріляють терористи (її видно на відео за їхніми спинами) - це невеликий прямокутник, що примикає до овалу стадіону. Відразу за ним починаються багатоповерхові мікрорайони №7, Східний і Журавлівка, далі йде приватний сектор.

Фото: sirgis.info
Фото: sirgis.info
Фото: sirgis.info

Снаряди, випущені бойовиками ДНР, падали в приватному секторі, в районі вулиці Червоногвардійської. Фотографії зробили жителі Шахтарська з багатоповерхівки на вулиці Леніна.

Фото: sirgis.info
Фото: sirgis.info

Нагадаємо, 28 липня прес-центр АТО повідомив, що терористи завдали потужного удару з БМ 21 "Град" по одному з житлових районів міста Шахтарськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram