ГоловнаПолітика

Відсторонений після втечі екс-нардепа Шепелєва голова ДПтС повернувся на роботу

Службове розслідування завершено

Відсторонений після втечі екс-нардепа Шепелєва голова ДПтС повернувся на роботу
Архив
Фото: facebook.com

Голова Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький, якого усунули від виконання обов'язків через втечу з лікарні екс-нардепа Олександра Шепелєва, повернувся до роботи. Про це повідомляє прес-служба ДПтС.

"У зв'язку із завершенням 25 липня 2014 року службового розслідування, яке проводили за дорученням прем'єр-міністра України від 07.07.2014 р. №25332/1/1-14 і наказом Нацдержслужби від 17.07.2014 р. №108, голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький узявся за виконання службових обов'язків з 26 липня 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 7 липня голову Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького усунули від виконання обов'язків на час розслідування обставин втечі екс-нардепа Олександра Шепелєва.

Шепелєв утік зі столичної міської лікарні швидкої допомоги 5 липня. Його підозрюють в організації умисного вбивства, привласненні і розтраті чужого майна й інших злочинах. Разом із затриманим зник один охоронець.

Міністерство внутрішніх справ проводить операцію з розшуку екс-народного депутата. Генеральна прокуратура почала розслідувати інцидент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram