ГоловнаПолітика

За добу в Луганську постраждали 5 мирних жителів

Обійшлося без жертв

За добу в Луганську постраждали 5 мирних жителів

26 липня в Луганську 5 мирних жителів постраждали від вогнепальних поранень і травм, які вони отримали у результаті збройних зіткнень. Загиблих немає.

Про це повідомляється на сайті міськради.

Під артилерійський обстріл потрапили вул. Печорська, 64; вул. Українська, 9 в Артемівському районі міста; гаражний кооператив "Кристал" (вул. 30 років Перемоги); п. Червоний Яр, кв. 8 Березня, 16; кв. 8 Березня, 23 у Жовтневому районі; вул. 395 Шахтарської Дивізії (бокс на території, що належить КП "Луганський центр утилізації відходів") у Кам'янобродському районі.

За уточненими даними, за 25 і 26 липня всього було пошкоджено 38 об'єктів.

Учора в результаті влучення снаряда зруйновано приміщення горища Луганської міської багатопрофільної дитячої лікарні №4 (пл. Леніна, 65а), є руйнування на 3-му поверсі. Також вибуховою хвилею вибито вікна в будівлі Луганського міського шкірно-венерологічного диспансеру (вул. Карла Маркса, 105).

У дошкільному навчальному закладі - яслах-садку комбінованого типу №53 вибуховою хвилею було вибито 10 вікон. Вибуховою хвилею також вибито вікна на 1 і 2 поверхах адміністративної будівлі на вул. Пушкіна, 8.

Під час обстрілу в районі вул. Сороки, 104, АЗС «Паралель», будівлі СБУ сталися вибухи п'яти снарядів.

Від електропостачання від’єднано понад 30 тисяч абонентів у всіх районах Луганська. Від водопостачання та водовідведення від’єднано понад 8000 абонентів. Без газопостачання залишилося більше 4 тисяч жителів.

Детальніша інформація про руйнування в місті доступна тут.

Нагадаємо, ніч з 26 на 27 липня у Донецьку минула відносно спокійно, хоча практично по всьому місту було чутно поодинокі вибухи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram