ГоловнаПолітика

МВС вилучило $440 тис. у бізнес-партнера Іванющенка

Обшуки на підприємствах Аврамова проводили в рамках розслідування вбивства Веремія

МВС вилучило $440 тис. у бізнес-партнера Іванющенка
Иван Аврамов
Фото: genshtab.info

МВС провело в офісах низки підприємств в Іллічівську обшуки, під час яких вилучено документи, що підтверджують причетність цих підприємств "до злочинної схеми протиправної діяльності" нардепа Юрія Іванющенка та його бізнес-партнера Івана Аврамова.

"МВС України вилучило 440 тисяч доларів у бізнес-партнера народного депутата Іванющенка", - сказано в повідомленні на сайті МВС. Під час обшуків вилучено також комп'ютерну техніку та бухгалтерську документацію.

Як повідомляють, обшук провели після того, як у рамках кримінального провадження, відкритого Генеральною прокуратурою України за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.209, ч.3 ст.28, ст.205, ч.2 ст.294, ч.2 ст.194, ч.2 ст.15, ст.115 КК України стосовно Крисіна Ю.В., Алієва Д.Д., Зубрицького В.В., встановлено протиправну діяльність Аврамова й Іванющенка. За даними слідства, Аврамов та Іванющенко скоїли розкрадання бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

Нагадаємо, раніше в правоохоронних органах заявляли, що Алієв і Крисін безпосередньо причетні до вбивства журналіста Володимира Веремія під час Євромайдану, а Зубрицький координував дії "тітушок". Фінансував "тітушок" Іванющенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram