>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" придбав Хамеса за 80 млн євро

Перес вірний собі, купуючи щорічно по "зірці"

"Реал" придбав Хамеса за 80 млн євро
Фото: EPA/UPG

«Реал» здійснив черговий гучний трансфер. Сьогодні Флорентіно Перес, остаточно владнавши питання з «Монако», підписав контракт із 23-річним Хамесом Родрігесом. Суму трансферу Хамеса оцінюють у 80 мільйонів євро. Раніше повідомляли, що його зарплата в Мадриді становить сім мільйонів євро на рік. Контракт з колумбійцем укладено на шість років. Сьогодні ввечері гравця офіційно представлять на «Сантьяго Бернабеу».

Цей трансфер увійшов до п'ятірки найбільших угод в історії світового футболу. Наразі найдорожчим футболістом світу є Кріштіану Роналду, за якого «Реал» заплатив МЮ 96 мільйонів євро. На другому місці окопався Гарет Бейл. Той самий «Реал» рік тому заплатив «Тоттенгему» 91 млн євро. На 3 рядку розмістився свіжоспечений новобранець «Барси» Луїс Суарес. Каталонці минулого тижня погодили із «Ліверпулем» деталі угоди на 81 млн.

Додамо, що Хамес на нещодавньому ЧС-2014 став кращим бомбардиром, забивши 6 м'ячів. У минулому сезоні за «Монако» півзахисник провів 34 матчі і забив 9 голів. Улітку 2013 року монегаски заплатили «Порту» за колумбійця 45 млн євро. Влітку 2010 року «Порту» заплатив за аргентинського «Банфілда» 5 млн євро - за 30% прав на футболіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram