ГоловнаПолітика

До Києва прибула команда експертів ICAO

Експерти вже почали переговори з українською владою

До Києва прибула команда експертів ICAO
Фото: himilomedia.com

До Києва в ніч проти понеділка, 21 червня, прибула команда експертів Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO), пише газета The Wall Street Journal з посиланням на джерело.

Як повідомило джерело, експерти ICAO вже почали переговори з українською владою. За результатами переговорів команда експертів організації повинна отримати доступ до бортових самописців збитого Boeing 777, а також до інформації, пов'язаної з рейсом MH17, який виконував літак.

За словами джерела, ще рано говорити про результати переговорів, оскільки ICAO потрібно узгодити цілу низку питань з українською владою й іншими командами міжнародних експертів.

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, було збито на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. У результаті авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, які перебували на борту.

Державна служба з надзвичайних ситуацій станом на 7:00 21 липня виявила 251 тіло та 66 фрагментів тіл загиблих пасажирів. Пошукові роботи ускладнює присутність збройних сепаратистів, які перешкоджають роботі підрозділів ДСНС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram