ГоловнаПолітика

Кличко закликав не дати шансу провокаторам і злочинцям

Неправдиві повідомлення про замінування мають мету - посіяти неспокій і дезорієнтувати людей

За останні чотири дні столичні правоохоронці отримали понад 20 повідомлень про мінування торгово-розважальних центрів, телеканалів і будівель органів державної влади.

Про це у відеозверненні на своїй сторінці в Фейсбуці заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

"За останні чотири дні в Києві було понад 20 повідомлень про мінування торгових центрів, телеканалів, органів державної влади. Все це робиться з метою розпорошити сили, посіяти неспокій і дезорієнтувати людей", - сказав він.

Кличко зазначив, що в Києві створено штаб цивільної оборони для координації та швидкого реагування всіх служб. Крім того, він повідомив, що керівники силових відомств, комунальних підприємств міста і департаментів КМДА незабаром мають відпрацювати схему роботи в різних ситуаціях, щоб "не дати шансу провокаторам і злочинцям".

Мер столиці попросив киян бути пильними і серйозно ставитися до власної безпеки та безпеки тих, хто поруч, оскільки на всій території країни діють диверсійні групи, а також п'ята колона з окремих політиків, які намагаються дестабілізувати ситуацію в державі.

"Будьте уважні і обережні, особливо в місцях масового скупчення людей. Повідомляйте про підозрілих осіб. Не будьте байдужими і реагуйте на події навколо себе. Сьогодні перед нашою країною стоїть багато викликів і загроз, але згуртувавшись, тільки згуртувавшись, ми переможемо", - зазначив Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram