ГоловнаПолітика

До Харкова приїде близько 400 родичів загиблих у катастрофі лайнера, - Кернес

Уламки літака будуть збирати у визначених ангарах

До Харкова приїде близько 400 родичів загиблих у катастрофі лайнера, - Кернес
Фото: Предоставлено пресс-службой Геннадия Кернеса

Харків готується прийняти майже 400 родичів загиблих пасажирів малайзійського лайнера, який розбився, повідомив мер міста Геннадій Кернес.

"Усі родичі, їх близько 400, повинні приїхати до Харкова. І ми зараз готуємося до їх прибуття", - зазначив Кернес, передає радіо "Свобода".

Водночас у Державній службі з надзвичайних ситуацій Харківської області повідомили, що всіх родичів загиблих безкоштовно розселятимуть у чотирьох готелях міста. Також визначено ангари, де збиратимуть уламки малайзійського літака.

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збито вчора на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. У результаті авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, котрі перебували на борту. За попередніми даними, лайнер було збито донецькими бойовиками, які, ймовірно, переплутали його з українським транспортником.

Губернатор Донецької області Сергій Тарута повідомив, що тіла загиблих у катастрофі малайзійського лайнера будуть доставляти до Харкова для огляду і проведення інших слідчих дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram