ГоловнаПолітика

"Бук", який збив "Боїнг", вивезли до РФ, - радник Авакова

Гіркін вночі приїжджав до Сніжного для того, щоб розрулити ситуацію

"Бук", який збив "Боїнг", вивезли до РФ, - радник Авакова
Фото: sprotyv.info

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що зенітно-ракетний комплекс "Бук", з якого, за його даними, випустили ракету, що збила малайзійський лайнер, вночі вивезли до Росії.

"За останньою інформацією терорист міжнародного класу Стрєлков, він же Гіркін, вночі приїжджав до Сніжного для того, щоб розрулити ситуацію зі збитим малайзійським Боїнгом. Вночі установку "Бук", з якої був зроблений пуск ракети, вивезли на територію РФ, де її, швидше за все, знищать(....)", - написав він у "Фейсбуці".

За словами Геращенка, є інформація від української розвідки стосовно того, що "знайдені терористами на місці трагедії "чорні ящики" сьогодні передадуть на одному з КПП Луганської області своїм кураторам з ФСБ".

Раніше Геращенко повідомляв, що у розпорядженні бойовиків перебувають зенітно-ракетні комплекси "Бук", і один із них знаходився у центрі Сніжного Донецької області, біля якого впав збитий літак "Боїнг-777" малазійських авіаліній.

Група "Інформаційний опір" оприлюднила на своєму сайті фото колони російських терористів, яка перевозила в четвер вдень ЗРК "Бук" до місця стрілянини по малайзійському авіалайнеру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram