ГоловнаПолітика

Полтавського воєнкома закидали яйцями за проросійські заклики в соцмережі

Під натиском громадськості Павлов відмовився від своїх повноважень

Сьогодні в Полтаві представники громадськості закидали яйцями начальника обласного військкомату Бориса Павлова за проросійські заклики в соцмережі.

Про це повідомляє vpoltave.info.

Як зазначається, вчора на сайті опублікували статтю "Військком Полтавщини за приєднання Південно-Східної України до Росії", в якій опубліковані скріншоти зі сторінки Павлова в соцмережі "Однокласники" з фактами його проросійських поглядів. Проте через годину після виходу публікації аккаунт було видалено.

Фото: http://np.pl.ua

Сьогодні активісти навідалися до Павлова. Він вийшов у хол військкомату до народу, сказав що розуміє причину, з якої вони прийшли до нього, підтвердив факт існування його сторінки в соціальній мережі "Однокласники" і те, що він вчора ввечері її видалив. Голова ГО "Громадський контроль Полтавщини" Андрій Храмов запропонував Борису Павлову добровільно, на час проведення розслідування, скласти свої повноваження.

Потім Павлов спробував втекти від народу до свого кабінету, однак активісти перешкодили цьому.

На місце події прибули народний депутат України Юрій Бублик та голова Полтавської обласної ради Петро Ворона зі своїм заступником Володимиром Марченком.

Депутати разом з полтавчанами вимагали від Павлова скласти свої повноваження на час перевірки СБУ за фактом його публікацій на "Однокласниках". Через півгодини Борис Павлов видав наказ, в якому переклав свої повноваження на свого заступника Анатолія Манжоса.

Представники Полтавського СБУ, які прибули на місце події, обіцяли розслідувати справу в найкоротші терміни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram