ГоловнаПолітика

В Росії назвали плани щодо нападу на Україну "нісенітницею" (оновлено)

Пєсков розповів про зустріч Путіна та Меркель

В Росії назвали плани щодо нападу на Україну "нісенітницею" (оновлено)
Дмитрий Песков
Фото: telegrafist.org

В Росії назвали інформацію про те, що РФ нібито планує пряме вторгнення в Україну, "нісенітницею".

Про це заявив ЗМІ прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков за підсумками зустрічі президента Росії та канцлера Німеччини Ангели Меркель, повідомляє Bloomberg.

"Обидва лідери погодилися, що, на жаль, ситуація в Україні деградує", - зазначив також Пєсков.

Пєсков додав, що президент Володимир Путін назвав неприйнятними дії українських військових, внаслідок яких снаряди потрапляють на територію РФ.

"Путін висловив крайню стурбованість тривалими діями з боку українських сил і акцентував увагу на тому, що коли наслідком стає потрапляння снарядів на території РФ, що призводить до трагічних випадків як в Ростовській області, це абсолютно неприйнятно", - цитує прес-секретаря "Российская газета".

Нагадаємо, Путін і Меркель зустрілися вчора в Ріо-де-Жанейро, де відбувся фінал чемпіонату світу з футболу,та обговорили ситуацію в Україні.

Зазначимо також, що військовий експерт Дмитро Тимчук заявив про можливість введення російських військ в Україну 15 липня. А російська газета "КоммерсантЪ" з посиланням на джерело, близьке до Кремля, повідомила, що Росія розглядає можливість "завдання точкових ударів у відповідь" по українській території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram