ГоловнаПолітика

У Луганську за добу загинуло три людини

Люди загинули від вогнепальних поранень та травм

У Луганську за добу загинуло три людини
Фото: novostiua.net

У Луганську в неділю зафіксовано три смерті внаслідок вогнепальних поранень і травм.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Повідомляється, що 13 липня на території міста проводився артилерійський обстріл, в результаті якого постраждали люди, пошкоджено низку об'єктів. Неодноразово вмикалася сирена "повітряна тривога".

Зокрема, обстріляли вулицю К.Санюка, вул. 1905 року, вул. Станіславського в Кам'янобрідському районі, а також Артемівський район - кв. Південний, вул. Дружби народів, п. Тельмана, кв. Мирний, вул. Боженка. У результаті частково зруйновані СШ №51, дитячий садок №53, будинки №5 та 6 у кварталі Південний. У кв. Мирний, 8 в результаті обстрілу снаряд потрапив в приміщення на горищі над 5-м під'їздом, а в будинку 13а після потрапляння снаряда зайнялася квартира на першому поверсі.

Виявлено 7 снарядів, що не розірвалися, зокрема по вул. Рудя, 17, вул. Станіславського, 67, вул. Остапа Вишні, 5а, СШ №51.

До медичних закладів продовжували надходити постраждалі з пораненнями. З кв. Південний доставили 27-річну жінку з осколковим пораненням, з вул. 1905 року 42-річна жінка надійшла з контузією, в результаті бойових сутичок 41-річний чоловік отримав вогнепальне поранення шиї, плеча та передпліччя.

"Всього за минулу добу здійснено 161 виїзд карет швидкої допомоги. З них 14 за фактом вогнепальних поранень та травм, три людини загинули. Постраждалих з вогнепальними та осколковими пораненнями доправили в міські лікарні №3, №8, №2, а також в обласну лікарню", - сказано в повідомленні.

Внаслідок бойових дій від електропостачання відключено понад 4750 абонентів в Артемівському та Кам'янобрідському районах, а також с. Видне, води немає в північній частині Камброду, газопостачання відсутнє в сел. Катеринівка і в Олександрівську. Тривають відновлювальні роботи.

Нагадаємо, увечері в неділю сили антитерористичної операції з боями дійшли до Луганського аеропорту і розблокували доступ до нього. В аеропорту тривалий час в оточенні бойовиків перебували українські спецпризначенці. Також велися бої з сепаратистами в межах міста.

Ніч в Луганську пройшла порівняно спокійно, після опівночі бойові дії в передмісті зійшли нанівець. Вранці в понеділок в різних частинах міста знову було чути канонаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram