ГоловнаПолітика

Порошенко поїде на фінал ЧС з футболу в Бразилію, де може зустрітися з Путіним

У Ріо-де-Жанейро приїдуть Путін і Меркель - обговорити ситуацію в Україні

Порошенко поїде на фінал ЧС з футболу в Бразилію, де може зустрітися з Путіним
Фото: Макс Левин

Президент України Петро Порошенко прийняв запрошення взяти участь у фіналі Кубка світу з футболу в Ріо-де-Жанейро 13 липня.

Про це повідомив прес-секретар президента Бразилії Ділми Руссеф, передає "Радіо Свобода".

За словами спікера, Порошенко і президент Росії Володимир Путін будуть присутніми на спеціальному обіді, організованому керівництвом Бразилії з нагоди завершення Чемпіонату світу з футболу для гостей з-за кордону.

Крім того, Путін буде серед гостей фіналу Чемпіонату ще і як "господар" наступного мундіалю, він візьме участь у церемонії передачі права проведення Чемпіонату світу з футболу від Бразилії Росії.

На зустрічі в Бразилії з канцлером Німеччини Ангелою Меркель Путін обговорить ситуацію в Україні. Про це повідомив у суботу прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков.

"Окрема зустріч (Путіна і Меркель - ред.) запланована, вона готується", - сказав Пєсков.

За його словами, лідери Німеччини та Росії обговорять двосторонні відносини і ситуацію в Україні. Чи візьме участь у цій розмові український лідер, не повідомляється.

Нагадаємо, завтра, 13 липня, у Бразилії відбудеться фінальний матч ЧС з футболу, в якому збірна Німеччини боротиметься з командою Аргентини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram