ГоловнаПолітика

Прикордонники затримали громадянина Росії з посвідченням "ДНР"

Росіянин перетинав кордон пішки без імміграційної картки

Прикордонники затримали громадянина Росії з посвідченням "ДНР"
Фото: inforesist.org

У пункті пропуску "Успенка" Донецької області в четвер прикордонники затримали громадянина Росії, який повертався на батьківщину, у якого під час обшуку були виявлені посвідчення "ДНР", прапор "Новоросії" та однойменна газета. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Під час здійснення прикордонного контролю з'ясувалося, що у росіянина, який повертався додому в пішому порядку, була відсутня імміграційна картка.

"Під час подальшої перевірки працівники пункту пропуску виявили серед його особистих речей посвідчення "ДНР", фотоапарат, кілька телефонів, зарядні пристрої, понад тисячу російських рублів, карту пам'яті, банківську карту "Ощадбанк", складаний ніж, заглушку від ручної гранати, наклейки так званого "народного ополчення Донбасу", прапор Новоросії, газети "Новоросія" і "Громадянин творець", журнал ФСБ по Ростовській області", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, відзначають в Держприкордонслужбі, чоловік мав при собі карту Донецької області, наклейки російської православної армії, представницькі картки, камуфляжну накидку, ручну пов'язку народного ополчення Донбасу, нашивки Новоросії та ополчення Донбасу, агітаційний плакат ДНР, підсумок з протигазу, медичні препарати тощо.

Прикордонники передали вказаного громадянина Росії в Антитерористичний центр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram