ГоловнаПолітика

Порошенко поміняв керівника Антитерористичного центру при СБУ

Президент здійснив кілька кадрових призначень

Порошенко поміняв керівника Антитерористичного центру при СБУ
Василий Грицак
Фото: focus.ua

Президент України Петро Порошенко підписав укази про звільнення Василя Крутова з посади першого заступника голови Служби безпеки України та з посади керівника антитерористичного центру при СБУ. Відповідні укази опубліковано на сайті голови держави.

Іншими указами голова держави призначив Василя Сергійовича Грицака першим заступником голови СБУ і керівником антитерористичного центру при СБУ.

Окрім того, Порошенко звільнив Владислава Бухарєва з посади першого заступника голови СБУ - начальника головного управління боротьби з корупцією й організованою злочинністю центрального управління СБУ й іншим указом призначив на цю посаду Юрія Артюхова.

Начальником Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області призначено Михайла Глуговського.

Нагадаємо, 14 квітня на той момент виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов звільнив Віталія Циганка з посад першого заступника голови Служби безпеки України та керівника Антитерористичного центру при СБУ і призначив на них Василя Крутова.

Василь Сергійович Грицак у 2009-2010 роках працював першим заступником голови СБУ - начальником Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ. Як пишуть ЗМІ, під керівництвом і за особистою участю Грицака 22 липня 2009 року затримали в Житомирській області і доправили у Київ екс-голову Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram