ГоловнаПолітика

Порошенко: настрої на Донбасі змінюються, через кілька місяців буде мир

Президент розповів главі Федерації баскетболу Європи про настрої на Сході

Порошенко: настрої на Донбасі змінюються, через кілька місяців буде мир
Фото: http://president.gov.ua/

Президент України Петро Порошенко, що ситуація на Донбасі змінюється, що дозволяє сподіватися на досягнення миру і стабільності вже через кілька місяців.

Про це він сказав під час зустрічі з президентом Федерації баскетболу Європи Тургаєм Демірелем, повідомляє прес-служба президента.

"Порошенко переконаний, що ситуація на Донбасі змінюється. Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, переважна більшість населення Донецької та Луганської областей підтримує ідею єдності України. "Підтримка людей в серці Донбасу дуже допомагає", - констатував президент", - сказано в повідомленні.

Цей факт дозволяє сподіватися на досягнення миру і стабільності вже через кілька місяців, додав Порошенко.

Він подякував ФІБА за перенесення Чемпіонату Європи з баскетболу, який повинен був відбутися в Україні в 2015 році, на 2017 рік. Порошенко висловив надію, що 2017 року Україна зможе забезпечити проведення чемпіонату і всі відповідні умови.

Нагадаємо, Євробаскет-2015 повинен був пройти в 6 українських містах: Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську, Харкові та Донецьку, проте у зв'язку з нестабільною ситуацією Україна проведе чемпіонат 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram