ГоловнаПолітика

Порошенко доручив Нацраді з телебачення розробити спецмовлення для Донбасу

Регулятору наказали зайняти жорстку позицію в області інформбезпеки

Порошенко доручив Нацраді з телебачення розробити спецмовлення для Донбасу
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з новопризначеними членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відзначив важливість розробки програми спеціального інформаційного мовлення для Донбасу.

Про це повідомляє прес-служба президента.

За словами Порошенка, не можна допустити спотворення фактів в інформуванні про перебіг подій у Луганській і Донецькій областях.

Президент підкреслив, що Нацрада має зайняти жорстку позицію в області інформаційної безпеки, оскільки Україні протистоїть "дуже добре розроблена пропагандистська машина". "Населення Донбасу потребує правдивої інформації про Україну", - підкреслив президент.

При цьому, говорячи про попередній склад Нацради, Порошенко назвав його символом корупції, цензури, тиску на засоби масової інформації. Нова Нацрада, впевнений президент, в найбільш стислі терміни здатна довести свою авторитетність суспільству.

У зустрічі взяли участь 7 членів Нацради - призначені президентом сьогодні Юрій Артеменко, Владислав Севрюков і Григорій Шверк, а також затверджена Верховною Радою 4 липня парламентська "четвірка" - Катерина Котенко, Олександр Ільяшенко, Ольга Герасим'юк та Олег Черниш.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram