ГоловнаПолітика

Олександр Янукович заперечує свій зв'язок із Сергієм Арбузовим

Старший син колишнього президента України співпрацював тільки з Валентиною Арбузовою

Олександр Янукович заперечує свій зв'язок із Сергієм Арбузовим
Фото: argumentua.com

Олександр Янукович, старший син колишнього президента України Віктора Януковича, заперечує свій зв'язок з колишнім в.о. прем'єр-міністра України і екс-головою НБУ Сергієм Арбузовим. Про це йдеться в його інтерв'ю Соні Кошкіній на LB.ua.

"Якщо вже так цікавить Арбузов, то я можу сказати, що коли створював свій банк (Всеукраїнський банк розвитку, - С.К.), потрібна була людина, ефективний управлінець, який має хорошу репутацію в банківських колах. Так я познайомився з Валентиною Іванівною Арбузовою. Ми поговорили, швидко порозумілися і почали працювати. У цей час її син, Сергій Геннадійович Арбузов, будував кар'єру, рухався власним шляхом. І я до його просування не маю жодного стосунку", - запевняє Олександр Янукович.

Він каже, що в пресі писали дуже багато неправдивої інформації про нього особисто і про його компанію.

"Я не вважав за потрібне спростовувати всі дурниці, які говорять, про якісь незрозумілі дії силових структур, які асоціювали зі мною, про якісь незрозумілі тендери, в яких я не брав участі. Моя компанія ніколи не працювала з державними грошима, і це не мої слова, це підтверджено документами", - говорить старший син колишнього президента.

Олександр Янукович також заперечує свою причетність до роботи конвертаційних центрів, через які виводили гроші бізнесу в тіньову економіку. Нібито ці операції приносили власникам схеми виведення грошей 3-4 млн гривень готівкою на місяць.

"Про мене стільки всього говорили... На сьогодні ця інформація має якийсь відгомін. Я сподіваюся, що мине час і люди розберуться самі: що правда, а що неправда", - каже із цього приводу син колишнього президента.

Нагадаємо, Олександр Янукович також заперечує свою причетність до силового протистояння на Майдані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram