ГоловнаПолітика

Бойовики обстріляли вночі два прикордонпункти: поранено 9 прикордонників (оновлено)

Зараз ситуація під контролем силовиків

Сьогодні вночі бойовики обстріляли два українські прикордонні пункти пропуску, в результаті поранено дев'ятьох прикордонників. Про це повідомляє УНН з посиланням на Держприкордонслужбу.

"Сьогодні вночі терористи здійснили обстріл і збройні напади на українські прикордонні пункти пропуску "Довжанський" і "Маринівка". Обидва напади відбито. Внаслідок нападів дев'ять прикордонників ПП "Довжанський" отримали поранення. Зараз ситуація під контролем українських силовиків. Це попередня оперативна інформація. Вона уточнюється", - зазначили в Держприкордонслужбі.

Згодом на сайті ДПСУ з'явилася інформація, що бойовики намагалися відновити контроль над "Довжанським".

"З 4:45 до 5:15 3 липня терористи здійснили мінометний і гранатометний обстріл пункту пропуску "Довжанський" на кордоні з Росією в Луганській області. 9 прикордонників отримали поранення. Наприкінці обстрілу нападники зробили кілька пострілів у бік

 російського пункту пропуску "Новошахтинськ". Так найманці намагаються дискредитувати українських військових і відновити контроль над втраченим об'єктом і ділянкою державного кордону", - заявили в прес-службі прикордонної служби.

Нагадаємо, раніше російські митники заявили про влучення снаряда в пункт пропуску "Новошахтинськ" через бойові дії на суміжному пункті пропуску "Довжанський" з боку України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram