ГоловнаПолітика

Булатов розповів про зміни в молодіжній політиці України

Міністр узяв участь у міжнародній конференції

Булатов розповів про зміни в молодіжній політиці України
Фото: http://dsmsu.gov.ua/

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов на конференції в Тбілісі розповів, як його відомство змінює молодіжну політику.

Про це повідомляє прес-служба Мінмолоді та спорту.

Булатова присвятив свою промову змінам у молодіжній політиці України, які міністерство впроваджує спільно з урядовими та громадськими організаціями протягом трьох місяців.

Зокрема, Дмитро Булатов звернув увагу на окремі проекти міністерства:

- Національну концепцію молодіжної політики на 2016-2020 роки;

- Програму "Молодіжний працівник" (спільно з програмою розвитку ООН), яка призначена для молодих співробітників управлінь молоді та спорту, лідерів молодіжних організацій;

- Розробку низки законодавчих актів для визнання неформальної освіти та роботи волонтерів;

- Реформування конкурсу проектів і програм, за допомогою якого міністерство підтримує проекти, актуальні для української молодіжної спільноти.

Конференція проекту Східного партнерства "Розвиток співробітництва у молодіжній сфері" проходить у Тбілісі 1-3 липня і присвячена поглибленню та розширенню співробітництва між країнами Східного партнерства (Україна, Білорусь, Грузія, Молдова, Вірменія та Азербайджан) та Європейською комісією з питань молодіжної політики. У конференції беруть участь міністри молоді та спорту країн-учасниць Східного партнерства та представники Євросоюзу і Єврокомісії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram