ГоловнаПолітика

Резніков: мене не бентежить, що радник Кличка вів бізнес зі Степаном Черновецьким

Секретар Київради вважає, що Ніконов налаштований реалізовувати плани Кличка

Резніков: мене не бентежить, що радник Кличка вів бізнес зі Степаном Черновецьким
Фото: Макс Левин

Секретар Київради Олексій Резніков заявив, що його не бентежить той факт, що голова команди радників мера Києва Ігор Ніконов мав бізнес з сином колишнього мера Леоніда Черновецького.

Про це Резніков сказав в інтерв'ю LB.ua.

"Якщо це бізнес законний, мене це абсолютно не бентежить. До того ж Ніконова, наскільки я пам'ятаю, прискіпливо перевіряли, і поки що нічого не знайшли. Він підрядчик, який будує професійно те, що замовляють, проектують та погоджують інші", - заявив секретар Київради.

Резніков зазначив, що лише почав знайомитися з Ніконовим, і у нього склалося враження про Ніконова, як про дуже сильного менеджера.

"Моє переконання: забезпечена людина з прізвищем Ніконов не зацікавлена заробляти з міського бюджету, а зацікавлена реалізувати амбітні плани лідера", - заявив він.

Нагадаємо, Ніконов вважається партнером по бізнесу родини екс-мера Києва Леоніда Черновецького. Зокрема, його компанія побудувала київський бізнес-центр "101 Tower", який розташований неподалік від Центрального залізничного вокзалу. За неофіційною інформацією, інвестором цієї багатоповерхівки став син Черновецького Степан.

"К.А.Н. Девелопмент" також будував житлові комплекси "Комфорт Таун", "Diamond Hill", "Паркове містечко", ТРЦ "Ocean Plaza", "Arena City" та низку інших об'єктів у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram