ГоловнаПолітика

На Майдані кілька тисяч людей провели віче

Мітинг став найбільш масовим за кілька місяців

На Майдані кілька тисяч людей провели віче
Фото: https://twitter.com/NatalieZubar

На Майдані Незалежності в Києві на віче зібралося кілька тисяч людей, які вимагають рішучих дій в боротьбі з сепаратистами.

Як повідомляє INSIDER, перед учасниками мітингу, зокрема, виступили командири батальйонів "Донбас" і "Азов".

Представники добровольчих підрозділів закликали владу активізувати дії проти терористів на сході країни і вжити рішучих заходів для припинення фінансування бойовиків.

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко зазначив, що українській владі не варто розраховувати на допомогу Європи і країн Заходу для підтримки власної територіальної цілісності.

Крім того, за словами комбата, нерішучість у протидії сепаратистам на сході України може призвести до поширення діяльності бойовиків на інші регіони країни.

"Якщо ми здамо Донбас, то завтра проблемними можуть назвати Дніпропетровськ, Київ. Ми не можемо віддавати ні п'яді своєї землі", - сказав Семенченко.

Нагадаємо, вранці біля Адміністрації президента зібралися близько тисячі осіб, зокрема бійці добровольчих батальйонів, щоб вимагати скасування перемир'я і введення на Донбасі воєнного стану. Після мітингу вони пішли на Майдан на віче.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram