ГоловнаПолітика

У Росії заявили, що на її територію долітають снаряди з України

Російські прикордонники призупинили роботу одного з прикордонпунктів у Ростовській області

У Росії заявили, що на її територію долітають снаряди з України
Архивное фото
Фото: www.sovinformburo.com

У Росії заявили, що за сьогодні на її територію влучили три снаряди з боку України: один з них поцілив у пункт пропуску "Гукове" (з української сторони - "Червонопартизанськ", контрольований сепаратистами), другий - у розташований біля кордону хутір Васецький, третій - у населений пункт Шахта-24.

Про це ИТАР-ТАСС заявив начальник прес-служби прикордонного управління ФСБ РФ у Ростовській області Василь Малаєв. "Є факти потрапляння снарядів на російську територію. 28 червня один снаряд влучив у ПП "Гукове", один боєприпас розірвався в населеному пункті Васецький Красносулінського району, інший - в населеному пункті Шахта-24", - заявив російський прикордонник.

Варто зазначити, що з боку українських силовиків оголошено режим припинення вогню, тоді як бойовики перемир'я не дотримуються.

Через це навіть довелося на якийсь час зупинити роботу "Гукового". "Після того як туди влучив снаряд, весь особовий склад евакуювали. Зараз співробітники повернулися на свої місця і продовжують нести службу", - сказала співробітник прес-служби Південного митного управління Ольга Шамраєва.

Нагадаємо, 14 червня російське міністерство закордонних справ оприлюднило заяву, в якій звинуватило Україну в провокації на кордоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram