ГоловнаПолітика

Шуфрич розповів, що на переговори в Донецьк його відправив Турчинов

Турчинов також попросив долучити до переговорів Віктора Медведчука

Шуфрич розповів, що на переговори в Донецьк його відправив Турчинов
Фото: EPA/UPG

Народний депутат від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, що на переговори про врегулювання ситуації на сході України його запросив спікер Верховної Ради Олександр Турчинов.

Про це він заявив у студії "Громадського ТБ", пише ТВі.

За його словами, Олександр Турчинов попросив долучити до переговорів і Віктора Медведчука, який "мав консультації з Путіним і Турчиновим".

Також Шуфрич розповів, що потім до консультацій долучився президент Петро Порошенко, який вирішив призначити своєю довіреною особою другого президента України Леоніда Кучму.

Окрім того, "регіонал" заявив, що вчора один з лідерів терористів Олександр Бородай пообіцяв скласти зброю у відповідь на припинення вогню з боку української армії.

Нагадаємо, 23 червня в Донецьку відбулася зустріч Тристоронньої контактної групи за участю другого президента Леоніда Кучми, посла Росії в Україні Михайла Зурабова, Віктора Медведчука, депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича, представника ОБСЄ, а також "прем'єр-міністра" ДНР Олександра Бородая і нардепа-сепаратиста Олега Царьова, який перебуває в розшуку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram