ГоловнаПолітика

У Донецькій області помічено п'ять танків, сім БТРів і вантажівки з бойовиками

Фактів нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано

У Донецькій області помічено п'ять танків, сім БТРів і вантажівки з бойовиками
Фото: Facebook Leon Ken

У Донецькій області в районі села Дмитрівка зафіксовано п'ять танків, сім БТРів і вантажівки майже зі 140 бойовиками. Останнім часом факти нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано.

Як інформує УНІАН, про це повідомив прес-секретар Інформаційного центру Ради національної безпеки й оборони України (РНБО) Володимир Чеповий сьогодні на брифінгу в Києві.

"У районі села Дмитрівка Донецької області помічено п'ять танків, сім БТРів, КамАЗи і Урали зі 140 особами, частина з яких є громадянами Російської Федерації. За доступною первинною інформацією, частина - це техніка, яка знаходилася на території АР Крим. Зараз перевіряється, в яких підрозділах вона перебувала", - сказав Чеповий.

Разом з тим, за його інформацією, останнім часом факти нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано.

"За останню добу жодна техніка ані в один бік кордону, ані в інший не пройшла", - сказав він.

Чеповий ще раз зазначив, що "всі пункти перетину кордону, де може проїхати техніка, чітко, міцно закрито, а вся інша територія кордону взята під вогневої контроль. Це означає, що вся лінія кордону прострілюється".

Як повідомлялося, в зоні АТО повсюди фіксують напади терористичних груп на позиції силовиків.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко віддав наказ силовикам припинити вогонь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram